Orvosaink2016-10-25T09:50:16+00:00

Orvosaink

„Komplex szemlélettel állok minden betegemhez” – Dr. Balogh Illés nőgyógyász-endokrinológus kezelései az Intimklinikán

„Az általános orvosi kar elvégzését követően 1989-ben előbb szülész-nőgyógyász, majd négy évvel később endokrinológiai szakképesítést szereztem. A nőgyógyászat szorosan összefügg az endokrinológiával, ez utóbbi azonban egy jóval szélesebb területet fed le, és másfajta hozzáállást igényel a páciensekhez: nőgyógyászként sokkal inkább instruálom a hölgyeket – például egy meddőségi kezelés során, kijelölve, hogy a terápia előrehaladtával mi lesz a következő lépés – endokrinológusként viszont inkább elemző módon állok hozzá, és elsőként mindig a maga összetettségében vizsgálom a hozzám jelentkező hölgy problémájának hormonális okait” - mondja dr. Balogh Illés, aki több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik mind a nőgyógyászat, mind az endokrinológia Tovább»

Szalagplasztikai műtéteinket végzi: Dr. Diószeghy Gábor inkontinencia specialista

„Szívügyemnek tekintem a hüvelyi inkontinencia kezelését...” „Édesapám szintén urológus, a debreceni megyei kórháznak volt az igen jó hírű szakorvosa, közel negyven évig. Az ő munkássága nagyban befolyásolta, hogy én is ezt a pályát választottam. 1982 óta dolgozom a Fővárosi Péterfy Sándor utcai kórház urológiai osztályán, így már több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a különféle urológiai és uroonkológiai problémák műtéti kezelésében” - mondja dr. Diószeghy Gábor uroonkológus és inkontinencia specialista, aki az Istenhegyi Klinikán vezetett magánrendelésén is kitüntetett figyelemmel és komoly hozzáértéssel várja a hüvelyi inkontinenciával küzdő pácienseit. „A hüvelyi inkontinencia műtéti kezelése sokat változott az elmúlt években: Tovább»

Dr. Szabó Szilárd plasztikai sebész

Szüleim orvosok, baráti körükben és a családunkban is sok az orvos. Elmondhatjuk, hogy orvosok között nőttem fel, ezért senki nem csodálkozott azon, hogy már általános iskolás koromban én is az akartam lenni. Édesapám nőgyógyász. Mindig sokat dolgozott, gyakran ügyelt. Az éjszakákat és a hétvégéket is gyakran a kórházban töltötte. Ilyenkor mindig meglátogattuk, ezért a folyosók jellegzetes illata és a kórházi zajok hozzátartoznak a gyermekkoromhoz. A kórházi környezet mindig nyugalmat, biztonságot, otthonos érzést jelentett. A Pécsi Orvostudományi Egyetemre jelentkeztem, ahová maximális pontszámmal fel is vettek. Egyetemi éveim alatt az érdeklődésem hamar a műtéti szakmák felé fordult. 1995-ben Cum Laude minősítéssel végeztem Tovább»

Go to Top