Tanulmányok

2005 – 2021 Rendszeres és módszeres továbbképzés az esztétikai és öregedésgátló orvoslás területén.
2000 – 2002 Az állandó izraeli orvosi engedély megszerzése. Szülész-nőgyógyász szakképesítés honosítása Izraelben.
1985 Szülész-nőgyógyász szakorvosi vizsga a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.
1980 – 1985 Szakképzések a nőgyógyászati sebészet, a szülészet, a perinatális gyógyászat, az ultrahangos vizsgálat, a transzfuziológia, a nőgyógyászati urológia, az onkológia, a kolposzkópia, az in vitro megtermékenyítés területén, valamint más, a Magyar Tudományos Akadémia és a Szülész-Nőgyógyász Szakmai Kollégium által előírt területeken.
1973 -1979 Tanulmányok és általános orvosi diploma megszerzése az Ungvári Állami Egyetem orvosi fakultásán.

Szakmai tapasztalat

2019-től A Clalit Női Egészségközpont (Asdód, Izrael) főállású szakorvosa.
2010-2020 A Yoseftal Kórház, a Kupat Holim Leumit Poliklinika és a Clalit Klinika konzultáns nőgyógyásza. A Galileai Nemzetközi Menedzsment Intézet előadója.
2009-2010 A batai (Guinea) La Paz Kórház szülész-nőgyógyász csoportjának szenior konzultánsa. A műtőben, a szülőszobán, a nőgyógyászati urológián, a veszélyeztetett terhesosztályon és a meddőségi osztályon dolgozó helyi személyzet szakképzését irányító vezető nőgyógyász.
2007-2020 A Kupat Holim Leumit Poliklinika főállású nőgyógyásza. A Laniado és a Mayane Ha Joshua kórházak szülészeti-nőgyógyászati osztályainak részállású munkatársa.
2007 A Sheba Egyetem és a Semmelweis Egyetem közötti együttműködési megállapodás keretében részvétel a budapesti HiFUS Medical Center munkájában.
2005-2007 A haifai Carmel Kórház laparoszkópiás, nőgyógyászati urológiai és in vitro megtermékenyítési osztályainak főállású munkatársa. Szakorvosi feladatokat lát el a szülészeti és nőgyógyászati osztályokon. A haifai Horev Orvosi Központ és Elisha magánkórházak sebészeti osztályainak részállású munkatársa.
2003-2004 Képzés és gyakorlat a Sheba Kórház nőgyógyászati osztályának endoszkópos egységében. A Magyar Laparoszkópiás Kongresszus szervezése, a laparoszkópiás hiszterektómia technikájának bevezetése a Semmelweis Egyetemen. A Sheba Kórház és a Semmelweis Egyetem orvostechnológiai központja közötti együttműködés elindítása és előmozdítása.
1980-2000 A Szolnok Megyei Kórház szülész-nőgyógyásza. Rezidensként kezd, főorvosi pozícióban végez. A nőgyógyászati urológiai és endoszkópiás osztályok létrehozója. Az újszülöttgondozási osztály vezetője. A családtervezési osztály munkatársa.
1995-1996 A „Misgav Ladach” császármetszési módszer bevezetése és népszerűsítése Magyarországon.
1988-1991 Török Miklós professzorral együttműködve részt vesz  a „Fetaphon” otthoni magzati távgyógyászati figyelőrendszer kifejlesztésében. A rendszert, amely elnyerte az USA és az Európai Unió szakhatóságainak engedélyét, Amerikában, Európában és a világ más országaiban is forgalmazzák.

Kurzusok és továbbképzések

1998 Nemzetközi kórházmenedzsment kurzusok a MASHAV program keretében a Technion Izraeli Technológiai Intézetben (Haifa, Izrael)
1992-2018 Reproduktív orvostani, prenatális orvostani, laparoszkópiás és hiszteroszkópiás képzés az amszterdami Szabadegyetemi Klinikán (Stolte-szeminárium). Az erlangeni (Németország) Női Klinika családtervezési és nőgyógyászati endokrinológiai kurzusai. „A magzat mint páciens: II. világkongresszus”. TVUS kurzusok (Oulu, Finnország). Hiszteroszkópiás és nőgyógyászati urológiai kurzusok a debreceni és szegedi egyetemek orvosi karain. Képzés és tréningek az Alma Lasers és Syneron-Candela CO2RE Intima lézeres eszközökkel végzett hüvelyi fiatalító beavatkozásokról.

Nemzetközi kongresszusokon való részvétel

2010 Előadás a 21. Európai Szülészeti-Nőgyógyászati Kongresszuson (Antwerpen, Belgium)
1999 Endokrinológia és a Petefészek Öregedése Kongresszus (Brüsszel, Belgium)
1997 A Szülészek és Nőgyógyászok XVI. FIGO Világkongresszusa (Montréal, Kanada)
1996 Az Európai Szülész-Nőgyógyász Társaság (EAGO) XI. Kongresszusa (Budapest). A Menopauza Társaság kongresszusa (Misgav Ladach Kórház, Jeruzsálem, Izrael).
1995 A Nőgyógyászati Laparoszkópia Világkongresszusa (Jeruzsálem, Izrael)
1993 7. Ultraszonográfiai Világkongresszus (Las Vegas, USA)
1988 Akupunktúra Világkongresszus (Prága, Csehszlovákia)