Intim fiatalítás hölgyek részére

Kisajak fiatalítás

A kisakjak pigmentációjának csökkentése

A hüvelyi szülés hatására és az életkor előrehaladtával mind méretében, mind pigmentációjában gyakran megváltozik a női intim területek külső megjelenése, ami negatív befolyással lehet az érintett nők testképére és önbizalmára. Az Intimklinikán alkalmazott komplex intim fiatalító kezelések ma már hatékony és gyors megoldást kínálnak erre a problémára is, akárcsak az inkontinencia és a hüvelyszárazság esetén.

A szemérem és környékének sötétebb tónusáért a pimentsejtek számbeli gyarapodása a felelős. Lézeres kezeléssel ezen sejtek feleslege könnyedén „kiiktatható”, melynek hatására terület kivilágosodik, visszanyeri fiatalos, rózsaszínes színárnyalatát. A kötőszövetek a kezelés hatására kollagénben dúsabbakká válnak, amely szintén pozitív hatással bír az intim terület esztétikai megjelenésére. Lézeres úton tehát látványosan  javítható a megereszkedett, megnyúlt és besötétült kisajkak rugalmassága és színárnyalata egyaránt.

A kisajkak kisebbítése lézerrel

A pigmentáció csökkentése mellet szükség lehet a megnyúlt, megnagyobbodott kisajkak lézersebészeti kisebbítésére is, ami szintén hozzájárulhat az érintett intim terület fiatalosabb megjelenéséhez. Emellett a beavatkozás arra a problémára is megoldást nyújt, hogy a megnagyobbodott kisajkak közösülés során befordulhatnak a hüvelybe, ami fájdalmas, és nagyban csökkentheti az örömérzetet.

A szén-dioxid lézeres kisajak kisebbítés a hagyományos sebészeti eljárásokhoz képest lényegesen kevesebb vérzéssel jár, gyorsabb sebgyógyulást és regenerálódást tesz lehetővé. A lézeres beavatkozást követően általában csak egy pár napig tartó duzzanattal számolhatunk, ami fájdalommal nem jár, és rövid idő alatt maradéktalanul felszívódik. A lézeres kisajak kisebbítés a legritkább esetben jár szövődménnyel.

Kisajak kisebbítés lézerrel

A szeméremterület feltöltése saját zsírszövettel

A lézeres feszesítésen, depigmentáláson és kisebbítésen túlmenően ugyancsak javítható a kisajkak – valamint akár a nagyajkak és a szeméremdomb – esztétikai megjelenése feltöltéssel. E célra használható hialuronsav vagy saját zsírszövet is, habár előbbi esetében hátrányt jelentenek magas költségek, illetve az, hogy a hialuronsav idővel felszívódik. Ezzel szemben a saját zsírszövet nemcsak költséghatékonyabb, hanem betöltött mennyiségének hozzávetőleg 60 százaléka tartósan meg is marad az érintett területen.

Az intim fiatalítást követő lábadozási idő

A lézeres depigmentáló kezelés egy rövid, 10-15 perces beavatkozás, melynek során a páciens legfeljebb némi melegséget, hőhatást érzékel. A beavatkozás után azonnal folytatható a mindennapi tevékenység, utókezelést nem igényel, mindössze a szexuális együttlét kerülendő a kezelést követően körülbelül egy hétig.

A lézeres kisajak kisebbítő beavatkozásnál felszívódó varratokat alkalmazunk, amelyeket azonban néhány hét elteltével eltávolítunk. A szexuális együttlét a kisműtétet követően 2-3 hétig kerülendő, a teljes, maradéktalan felépülés körülbelül hat hetet vesz igénybe.

A saját zsírral illetve hialuronsavval való feltöltés szintén igényel néhány napos önmegtartóztatást, ettől eltekintve más kellemetlenséggel vagy korlátozással nem jár.

Mennyibe kerül az intim fiatalítás?

Tekintettel arra, hogy egy komplex, több elemű beavatkozásról van szó, javasoljuk, hogy a szükséges beavatkozások sorrendjével és az árral kapcsolatban vegye igénybe ingyenes telefonos konzultációs lehetőségünket, melynek során közvetlenül orvosunktól informálódhat, hogy az Ön igényeinek megfelelő kezelés csomagot milyen áron tudjuk biztosítani. Telefonos konzultáció és bejelentkezés céljából hívja az alábbi telefonszámunkat, vagy töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot, és rövid időn belül visszahívjuk Önt.

Bejelentkezés

Az Intimklinika rendelője az Istenhegyi Magánklinikán található, a kezelések és az azt megelőző szakorvosi konzultáció itt zajlanak.

1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B.

A bejelentkezéshez időpontegyeztetés szükséges, kérjük hívjon bennünket az alábbi számunkon munkaidőben (09:00 – 17:00 óra között), ha nem tudjuk fogadni hívását, visszahívjuk.

+36 30 480 2455

Munkaidőn kívül kérjük jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével!

IntimLaser kapcsolatfelvétel

Kérem adja meg az alábbi adatokat, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt a megadott elérhetőségei egyikén!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!