Mi a lézeres hüvelyszűkítő kezelés?

A spontán hüvelyi szülést követően – az eredeti állapothoz képest – akár 30-40 százalékkal is tágabbá válhat a hüvely, ami sajnos már érezhető mértékben ronthatja a szexuális együttlétek minőségét. Ezen a problémán – ha úgy érzi, hogy a hüvelytágulás mértéke valóban zavaróvá vált az Ön és partnere számára – egy gyorsan és egyszerűen kivitelezhető lézeres terápiával segítünk, amely kezelésenként mindössze húsz percet vesz igénybe. A hüvely kívánt mértékű szűkítésének eléréséhez maximum három kezelésre van szükség.

A lézeres hüvelyszűkítő kezelés egy nem sebészi, minimálisan invazív eljárás a hüvelyi relaxációs szindróma kezelésére.

A szén-dioxid lézersugarak felmelegítik a hüvelycsatorna kollagénszöveteit: a kollagénrostok ezáltal összecsapzódnak, és új kötőszöveti sejtek képesek erre a területre diffundálni. A pontosan erre a területre érkező lézesugarak tehát stimulálják a kollagén újrarendeződést és az új kollagénszintézist, jelentősen megerősítve ezzel a hólyag alatti kötőszövetet.

Az újonnan termelődő kollagén növeli a hüvelyfal vastagságát, rugalmasságát, ami a hüvely szűkítését eredményezi.

Bejelentkezés

Az Intimklinika rendelője az Istenhegyi Magánklinikán található, a kezelések és az azt megelőző szakorvosi konzultáció itt zajlanak.

1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B.

A bejelentkezéshez időpontegyeztetés szükséges, kérjük hívjon bennünket az alábbi számunkon munkaidőben (09:00 – 17:00 óra között), ha nem tudjuk fogadni hívását, visszahívjuk.

+36 30 480 2455

Munkaidőn kívül kérjük jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével!

IntimLaser kapcsolatfelvétel

Kérem adja meg az alábbi adatokat, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt a megadott elérhetőségei egyikén!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!