Mennyibe kerül a lézeres inkontinencia kezelés?

Tapasztalataink szerint az inkontinencia sikeres lézeres kezeléséhez – az életkortól és a szövetek állapotától függően – általában 2-5 kezelés szükséges, egyes ritka esetekben (előrehaladott életkor, kezelésre gyengén reagáló kötőszövetek) ennél többre is szükség lehet.

  • Fiatalabb korban, enyhébb inkontinencia esetén elegendő lehet a 3 kezelésből álló terápia, az egyes kezeléseket havi gyakorisággal érdemes felvenni.
  • Idősebb korban, közepesen súlyos vagy súlyosabb esetekben – saját klinikai tapasztalatunk szerint – szükség van a 4 kezelésből álló terápiára és egy megerősítő kezelésre 3 hónap elteltével. 4+1 terápiás csomagunk egyedülálló a hazai gyakorlatban abban a tekintetben, hogy az egyes ritka esetekben – idős korban – szükséges további kezeléseket vizitdíj áron biztosítjuk.
  • 495.000 Ft-os terápiás csomagunk 4+1 kezelés teljes költségét tartalmazza. Amennyiben az ötödik kezelést követően esetleg további kezelésekre van szükség – ami idős hölgyek esetében szokott előfordulni -, azokat a terápia lezárásáig rendkívül kedvező, 33.000 Ft áron biztosítjuk, így biztosítva a maximális hatékonyság elérését.
  • Piacvezető árazású terápiás csomagunk célja, hogy az ezt a csomagot választó pácienseink részére a terápiában rejlő maximális gyógyhatást biztosítani tudjuk tervezhető költségek mellett. A kedvezményes ár a terápiás sorozatra vonatkozik, melyet a kívánt eredmény elérésekor lezárunk.
  • Az évek múltával esetleg szükségessé váló megerősítő kezeléseket meglévő pácienseink részére kedvezményes áron biztosítjuk. 

A kezelés az inkontinencia megszüntetése mellett alkalmas a hüvelyszárazság kezelésére és a hüvely szűkebbé tételére is, ezzel kapcsolatos igényét elegendő a kezelés megkezdésekor jeleznie.

3 kezelésből álló terápia4+1 kezelésből álló terápia*
Ár300.000 Ft495.000 Ft*
* A kezelések folyamatos terápiás sorozatként vehetők igénybe. A díj megfizetése történhet 2 részletben, a kezelések megkezdése előtt 300.000 Ft, a 3. kezelés után 195.000 Ft
A feltüntetett árban foglalt lézeres kezelések száma35
További kezelések ára kezelésenként100 000 Ft33.000 Ft
Nőgyógyászati vizsgálat ultrahangos hüvelyfalvastagság méréssel
Ultrahangos hüvelyfalvastagság mérés a terápiát követően (2 hónappal az utolsó kezelés után esedékes)X

Bejelentkezés

Az Intimklinika rendelője az Istenhegyi Magánklinikán található, a kezelések és az azt megelőző szakorvosi konzultáció itt zajlanak.

1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B.

A bejelentkezéshez időpontegyeztetés szükséges, kérjük hívjon bennünket az alábbi számunkon munkaidőben (09:00 – 17:00 óra között), ha nem tudjuk fogadni hívását, visszahívjuk.

+36 30 480 2455

Munkaidőn kívül kérjük jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével!

IntimLaser kapcsolatfelvétel

Kérem adja meg az alábbi adatokat, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt a megadott elérhetőségei egyikén!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!