Mennyibe kerül a lézeres hüvelyszűkítő kezelés?

Tapasztalataink szerint a sikeres lézeres kezeléséhez – az életkortól és a szövetek állapotától függően – általában 2-5 kezelés szükséges, egyes ritka esetekben (előrehaladott életkor, kezelésre gyengén reagáló kötőszövetek) ennél többre is szükség lehet.

  • 495.000 Ft-os terápiás csomagunk 4+1 kezelés teljes költségét tartalmazza. Amennyiben az ötödik kezelést követően további kezelésekre van szükség, azokat a terápia lezárásáig rendkívül kedvező, a mindenkori szakorvosi vizitdíjjal megegyező áron biztosítjuk, így biztosítva a maximális hatékonyság elérését. Piacvezető árazású terápiás csomagunk célja, hogy az ezt a csomagot választó pácienseink részére a terápiában rejlő maximális gyógyhatást biztosítani tudjuk tervezhető költségek mellett. A kedvezményes ár a terápiás sorozatra vonatkozik, melyet a kívánt eredmény elérésekor lezárunk. Az évek múltával esetleg szükségessé váló megerősítő kezelésekkel a kedvezmény nem vonható össze. 

A kezelés az inkontinencia megszüntetése mellett alkalmas a hüvelyszárazság kezelésére és a hüvely szűkebbé tételére is, ezzel kapcsolatos igényét elegendő a kezelés megkezdésekor jeleznie.

Kezelésenként fizetve4+1 kezelésből álló terápia*
Ár150.000 Ft495.000 Ft*
600.000 Ft helyett
* A díj megfizetése a kezelések megkezdése előtt, egy összegben esedékes. A kezelések folyamatos terápiás sorozatként vehetők igénybe.
A feltüntetett árban foglalt lézeres kezelések száma1 4+1**
További kezelések ára kezelésenként150 000 Ft / dbAz ötödik kezelést követően a terápia lezárásáig kezelésenként csak vizitdíj fizetendő.
** A kezelések folyamatos terápiás sorozatként vehetők igénybe, a terápia lezárását követően nem.
Nőgyógyászati vizsgálat ultrahangos hüvelyfalvastagság méréssel
Ultrahangos hüvelyfalvastagság mérés a terápiát követően (2 hónappal az utolsó kezelés után esedékes)

Bejelentkezés

Az Intimklinika rendelője az Istenhegyi Magánklinikán található, a kezelések és az azt megelőző szakorvosi konzultáció itt zajlanak.

1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B.

A bejelentkezéshez időpontegyeztetés szükséges, kérjük hívjon bennünket az alábbi számunkon munkaidőben (09:00 – 17:00 óra között), ha nem tudjuk fogadni hívását, visszahívjuk.

+36 30 480 2455

Munkaidőn kívül kérjük jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével!

IntimLaser kapcsolatfelvétel

Kérem adja meg az alábbi adatokat, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt a megadott elérhetőségei egyikén!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!