Hogyan hat a lineáris lökéshullám terápia?

A lökéshullám kezelés az ér regeneráció, ill. újraképződés , a véráramlás dinamikájának javítása révén gyógyítja az erekciós zavarokat.

A lökéshullám rendkívül erős, nem célzott hangimpulzus, mely oszcilláló hullámként terjed. Az akusztikus lökéshullámok sokkoló hullámok, ingadozó nyomásváltozás, magas amplitúdó és a periodicitás hiánya jellemző rájuk. Képesek ideiglenesen átszállítani az energiát a keletkezési helyről távolabbi területekre.

Az akusztikus sokk a bőr sérülése nélkül jut a szervezetbe. Az alacsony intenzitású hullámok használata az új erek kifejlődését segíti, és nagymértékben javítja a hímvessző vérellátását, ezáltal javítva a merevedés minőségét.

Az alábbi pár perces 3D animáció bemutatja a kezelés lényegét.

A kezeléssel a saját pácienseink közel 100%-ánál jelentős javulást értünk el az erekció minőségében! Nemzetközi klinikai vizsgálatok – hat független vizsgálat adatai alapján – bizonyítják, hogy a lineáris lökéshullám terápiával kezelt páciensek 80%-ánál sikeres a kezelés.

„5 éven keresztül szenvedtem erekciós nehézségekkel. Az elmúlt másfél évben a problémáim állandóvá váltak. Az orvosommal való konzultáció után döntöttem az LSWT kezelés mellett. Az eredménnyel elégedett vagyok! Már nem szedek tablettákat!”