Mennyibe kerül a lézeres hüvelyszárazság kezelés?

Az IntimKlinikán folyamatosan törekszünk arra, hogy hazai viszonylatban a legjobb minőségben és egyben a lehető legkedvezőbb áron biztosítsuk pácienseinknek az intimlézeres kezeléseket, így a -os áron megvásárolható, 4+1 kezelésből álló maximális gyógyhatású terápiás csomagunk választása esetén – Magyarországon egyedülállóan kedvező áron hozzáférhető az intimlézeres terápia.

Tapasztalataink szerint a sikeres lézeres kezeléséhez – az életkortól és a szövetek állapotától függően – általában 3-5 kezelés szükséges, egyes ritka esetekben (előrehaladott életkor, kezelésre gyengén reagáló kötőszövetek) ennél többre is szükség lehet.

  • -os terápiás csomagunk 4+1 kezelés teljes költségét tartalmazza. Amennyiben az ötödik kezelést követően további kezelésekre van szükség, azokat a terápia lezárásáig rendkívül kedvező, a mindenkori szakorvosi vizsgálat árával megegyező áron biztosítjuk, így biztosítva a maximális hatékonyság elérését. Piacvezető árazású terápiás csomagunk célja, hogy az ezt a csomagot választó pácienseink részére a terápiában rejlő maximális gyógyhatást biztosítani tudjuk tervezhető költségek mellett. A kedvezményes ár a terápiás sorozatra vonatkozik, melyet a kívánt eredmény elérésekor lezárunk. Az évek múltával esetleg szükségessé váló megerősítő kezelésekkel a kedvezmény nem vonható össze. 

A kezelés a hüvelyszárazság megszüntetése mellett alkalmas az inkontinencia kezelésére és a hüvely szűkebbé tételére is, ezzel kapcsolatos igényét elegendő a kezelés megkezdésekor jeleznie.

3 kezelésből álló terápia4+1 kezelésből álló terápia*
Ár300.000 Ft495.000 Ft*
* A kezelések folyamatos terápiás sorozatként vehetők igénybe. A díj megfizetése történhet 2 részletben, a kezelések megkezdése előtt 300.000 Ft, a 3. kezelés után 195.000 Ft
A feltüntetett árban foglalt lézeres kezelések száma35
További kezelések ára kezelésenként100 000 Ft33.000 Ft
Nőgyógyászati vizsgálat ultrahangos hüvelyfalvastagság méréssel
Ultrahangos hüvelyfalvastagság mérés a terápiát követően (2 hónappal az utolsó kezelés után esedékes)X

Bejelentkezés

Az Intimklinika rendelője az Istenhegyi Magánklinikán található, a kezelések és az azt megelőző szakorvosi konzultáció itt zajlanak.

1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B.

A bejelentkezéshez időpontegyeztetés szükséges, kérjük hívjon bennünket az alábbi számunkon munkaidőben (09:00 – 17:00 óra között), ha nem tudjuk fogadni hívását, visszahívjuk.

+36 30 480 2455

Munkaidőn kívül kérjük jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével!

IntimLaser kapcsolatfelvétel

Kérem adja meg az alábbi adatokat, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt a megadott elérhetőségei egyikén!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!