Lézeres hüvelyszűkítés az IntimaLase® használatával

Mi az IntimaLase®?

Az IntimaLase® egy szabadalmaztatott, innovatív és egyedülálló non-invazív Er:YAG lézerterápiás eljárás. A hüvelyfal metszésmentes, non-ablatív fototermikus feszesítésén alapul. Az előzetes klinikai tanulmányok igazolják, hogy a kezelés hatásos, könnyedén elvégezhető és biztonságos eljárás.

Az IntimaLase® kezelés indikációja a hüvelyi relaxációs szindróma, ami a hüvelyfal optimális szerkezetének elvesztése miatt jelentkezik. A szülés és a kor előrehaladtával járó hüvelyfeszesítésére alkalmas kezelés.

Kisajak kisebbítés lézerrel

Hogyan működik az IntimaLase®?

Az IntimaLase® kezelés a hüvelyfal szövetébe juttatott lézer indukált termikus hatáson alapul, ezáltal stimulálja a kollagén újratermelődést és újrarendeződést. A neokollagenézis és újrarendeződés eredményeként a hüvelyfal feszesebbé válik.

A klinikai tanulmányokban használt 2940 nm hullámhosszú Er:YAG szabadalmaztatott technológiájú lézernyaláb lehetővé teszi a speciálisan megalkotott lézer energia továbbítását a hüvelyfalba és a kollagén dús kismedencei fasciába.

Az IntimaLase® egyedülálló előnye az Ön számára

A klinikai tanulmányokba bevont páciensek többségének elegendő volt egyetlen kezelés a hüvelycsatorna szignifikáns feszesítésére. Szükség esetén egy hónap múlva megismételték a kezelést.

Nincs szükség altatásra, így a beavatkozás előtt az Ön részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe.

A klinikai tanulmányok egyetlen kezelés után is szűkebb hüvelycsatornáról, kielégítőbb szexuális életről és életminőségbeli javulásról számolnak be.

Kisajak fiatalítás

Kiemelkedő klinikai tanulmányok

Dr. Riviera és Dr. Fistonic, a LAHA tudományos szakemberei által bemutatott legutóbbi klinikai tanulmányai alapján az IntimaLase® kiemelkedő javulást eredményez a hüvelycsatorna szűkítésében és a szexuális kielégülés növekedésében.

A hatásosság sztenderd kérdőíves vizsgálaton és annak elemzésén alapul, melyet szubjektív, kezelt betegek töltöttek ki, valamint objektív hüvelyfal feszességet bizonyító mérések támasztanak alá.

A hüvely feszesítése minden páciensnél eredményes volt, 3%-28%-os intervallumban, a kezelést követően a hüvelycsatorna átlagosan 17%-kal lett szűkebb.

A szexuális kielégülés McCoy Female Sexuality Kérdőív (MFSQ) alapján 8.5 pont átlagos javulást mutat a 36 pontos skálán. A klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a gyors és egyszerűen elvégezhető IntimaLase® kezelés egy hatásos, non-invazív, metszésmentes kezelés, melyet nem követ nemkívánatos mellékhatás, vagy kontraindikáció.

IntimaLase®

  • megoldás hüvelyi relaxációs szindrómára
  • a hüvelyfal fototermikus feszesítése
  • minimálisan invazív, metszésmentes eljárás
  • nincs szükség érzéstelenítésre
  • ambuláns kezelés
  • biztonságos, gyors és egyszerű kezelés
  • magas páciens elégedettség

Bejelentkezés

Az Intimklinika rendelője az Istenhegyi Magánklinikán található, a kezelések és az azt megelőző szakorvosi konzultáció itt zajlanak.

1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B.

A bejelentkezéshez időpontegyeztetés szükséges, kérjük hívjon bennünket az alábbi számunkon munkaidőben (09:00 – 17:00 óra között), ha nem tudjuk fogadni hívását, visszahívjuk.

+36 30 480 2455

Munkaidőn kívül kérjük jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével!

IntimLaser kapcsolatfelvétel

Kérem adja meg az alábbi adatokat, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt a megadott elérhetőségei egyikén!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!