A stressz-inkontinencia lézeres kezelése az IncontiLase® használatával

Mi az IncontiLase®?

Az IncontiLase® egy innovatív és egyedülálló, szabadalmaztatott, noninvazív Er:YAG lézerterápiás eljárás inkontinencia kezelésére. A húgycső és az elülső húgyhólyagfal non-ablatív, fototermikus feszesítésén és a kollagén zsugorításán alapul. Az IncontiLaseTM kezelés indikációi az enyhe és középsúlyos inkontinencia, valamint a stresszinkontinencia (SUI).

Az előzetes klinikai tanulmányok igazolják, hogy a kezelés hatásos, könnyedén elvégezhető és biztonságos eljárás.

Kisajak kisebbítés lézerrel

Hogyan működik az IncontiLase®?

Az IncontiLase® kezelés a precízen szabályozott, lézer indukált termikus hatáson alapul, mely a vestibulum szöveteiben, a húgycsőnyílás, valamint az elülső hüvelyfal területén fejti ki hatását.

A klinikai tanulmányokban használt 2940 nm hullámhosszú Er:YAG szabadalmaztatott technológiájú lézernyaláb lehetővé teszi a speciálisan megalkotott lézer energia továbbítását a hüvelyfalba és a kollagén dús kismedencei fasciába.

A klinikai tanulmányok azt mutatják, hogy a neokollagenézis és a kollagén újrarendeződésnek eredményeként a kezelt szövet újra rugalmas és feszes lesz, ennek köszönhető a normál kontinencia funkciók visszatérése.

Az IncontiLase® egyedülálló előnye az Ön számára

A klinikai tanulmányokba bevont páciensek többségének elegendő volt egyetlen kezelés az enyhe és középsúlyos inkontinencia csökkentésére, melyet szükség esetén egy hónap múlva megismételtek.

Nincs szükség altatásra, így a beavatkozás előtt az Ön részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe.

Az IncontiLase™ kezelés egy vágás-, metszés-, varrat-, abláció-, vérzésmentes kezelés, mely gyakorlatilag nem jár fájdalommal.

A gyógyulási időszak rendkívül gyors, mely időszak alatt nincs szükség fájdalomcsillapítókra és antibiotikumra.

Kisajak fiatalítás

Kiemelkedő klinikai tanulmányok

Dr. Riviera és Dr. Fistonic, a LAHA tudományos szakemberei által bemutatott legutóbbi klinikai tanulmányai alapján az IncontiLase® kiemelkedő javulást eredményez az enyhe és mérsékelt stressz-inkontinencia gyógyításában.

A hatásosság sztenderd kérdőíves vizsgálaton és annak elemzésén alapult, melyet szubjektív, kezelt betegek töltöttek ki, valamint objektív Q-tip teszt és medencefenék izomzatára irányuló mérések támasztanak alá.

Az enyhe stressz-inkontinenciában szenvedő páciensek 90%-ának és a középsúlyos stressz-inkontinenciában szenvedő betegek 76%-ának egyetlen IncontiLase® kezelés elegendő.

12 hónappal a kezelést követően a páciensek 95%-a teljesen tünetmentes volt, és csupán 5%-nak maradt enyhe inkontinenciája. Q-tip teszt vizsgálatával átlagosan 20°-kal csökken a vattapálcával mért szög, mely objektíven mutatja a húgycső és hólyagnyak állapotának javulását.

IncontiLase®

  • megoldás enyhe, közepes és kevert inkontinenciára
  • a húgycső és az elülső húgyhólyagfal fototermikus feszesítése
  • metszésmentes, minimálisan invazív
  • nincs szükség érzéstelenítésre
  • ambuláns kezelés
  • biztonságos, gyors és egyszerű kezelés
  • magas páciens elégedettség

Bejelentkezés

Az Intimklinika rendelője az Istenhegyi Magánklinikán található, a kezelések és az azt megelőző szakorvosi konzultáció itt zajlanak.

1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B.

A bejelentkezéshez időpontegyeztetés szükséges, kérjük hívjon bennünket az alábbi számunkon munkaidőben (09:00 – 17:00 óra között), ha nem tudjuk fogadni hívását, visszahívjuk.

+36 30 480 2455

Munkaidőn kívül kérjük jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével!

IntimLaser kapcsolatfelvétel

Kérem adja meg az alábbi adatokat, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt a megadott elérhetőségei egyikén!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!