A stressz-inkontinencia lézeres kezelése az IntraLase® használatával

Mi az IntraLase®?

Az IncontiLase® Er:Yag lézerkezelés elvégzését követően a 4 hónappal korábban enyhe és középsúlyos inkontinenciában szenvedő páciensek 95-97 százaléka számolt be érdemi javulásról, közel 70 százalék teljes tünetmentességről, a FOTONA legújabb fejlesztése pedig még tovább javítja az elérhető eredményeket: az újintrauretrális kezelőfej alkalmazásával a belső záróizom-elégtelenség következményei is gyógyíthatóvá váltak.

Az IntraLase® kezelés során helyi érzéstelenítést követően egy fém hólyagkatéterhez hasonló fejjel kezeljük a húgycső belső felszínét. Az Er:YAG lézersugár termikusan közvetített hatására megváltozik a húgycső hámjának szerkezete: új kollagénrostok képződnek, a szövetek sejtközötti állománya felszaporodik, a hám vastagszik, vérellátása javul. Segítségével a vizelettartási panaszok még több formáját tudjuk sikerrel gyógyítani.

Hatásosabban kezelhető az urethra hypermobilitás, illetve először áll rendelkezésünkre műtét nélküli terápia a III. típusú stressz inkontinencia kezelésére.

Az IntraLase® kezelés önmagában is használható, de célszerű az IncontiLase® kezelés kiegészítéseként elvégezni. Az intimlézer kezelést emellett minden olyan nőgyógyászati kórképben sikerrel tudjuk alkalmazni, ahol a kötőszövet gyengülése áll a háttérben.

IntraLase® intrauretrális kezelés

  • ­ új, speciális fejlesztés a nehezen elérhető léziók kezelésére
  • ­ elsőként intrinsic sphincter elégtelenség (III-as tipusú stressz inkontinencia) kezelése lézerrel­
  • urethra hypermobilitás kezelése
Kisajak fiatalítás

Bejelentkezés

Az Intimklinika rendelője az Istenhegyi Magánklinikán található, a kezelések és az azt megelőző szakorvosi konzultáció itt zajlanak.

1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B.

A bejelentkezéshez időpontegyeztetés szükséges, kérjük hívjon bennünket az alábbi számunkon munkaidőben (09:00 – 17:00 óra között), ha nem tudjuk fogadni hívását, visszahívjuk.

+36 30 480 2455

Munkaidőn kívül kérjük jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével!

IntimLaser kapcsolatfelvétel

Kérem adja meg az alábbi adatokat, és munkatársunk hamarosan keresni fogja Önt a megadott elérhetőségei egyikén!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!