Kisajak- és hüvelyfiatalítás

A hüvelybemenet pigmentáltsága – a bőr festékes sejtjeiben található barna festékanyag koncentrációja – a kor előrehaladtával általában fokozódik. A bőr természetes öregedési folyamatai miatt végbemenő változások – érthető módon – zavarhatják Önt, és ebben az esetben lézeres kezeléssel tudunk segíteni a problémán. Lézeres kezelésünk – ugyanaz a típus, amelyet az inkontinencia, a hüvelytágasság, illetve a hüvelyszárazság kezelésére is alkalmazunk a hüvelyen belül – a kisajkakat is képes megfiatalítani.

Hogyan hat a lézeres kisajak- és hüvelyfiatalítás?

Lézeres kezelésünk a hüvelybemenet színét adó festékes sejtekre hat, azáltal, hogy a lézer által keltett hőhatás szétrobbantja az említett festékes sejtekben található festékanyagot. A lézerfényt ebben az esetben egy lyukacsos szűrőn – ezt úgy képzelhetjük el, mint egy tésztaszűrőt – keresztül bocsátjuk a kisajkakra és a hüvelybemenet környékére, aminek hatására szinte azonnal bekövetkezik a színváltozás.

A kezeléssel nemcsak a kisajkakat és a hüvelybemenetet, hanem a hüvelybemenet hátsó részét is rugalmasabbá és feszesebbé tehetjük. Ez különösen előnyös lehet abban az esetben, ha a szülés során gátmetszésre is sor került.

Mennyire eredményes a lézeres kisajak- és hüvelyfiatalítás?

A kezelés végeredménye azonnal látható és valóban fiatalos: a kisajkak és a hüvelybemenet színe a lézer festékbontó hatásának köszönhetően üde rózsaszínessé változik.