Szakemberek az EDSWT kezelésről

Igor Motil
“Az első tapasztalatok alapján azt mondhatom, hogy a Renova műszerrel történő kezelések sikeressége meghaladta a várakozásainkat, és feltételezhető, hogy ez a módszer lesz a következő áttörés a merevedési zavarok gyógyításában, úgy, mint évekkel ezelőtt a Viagra berobbanása volt a gyógyszerpiacra. “
Igor Motíl MD, Brno, Csehország
“57 betegből 47 (82%) esett át sikeres kezelésen. Nem jelentkeztek mellékhatások sem a kezelés során, sem annak befejezése után. Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a Renova egy új, korszerű kezelési módszer az erektális diszfunkció kezelésére.”
Yacov Reisman, Hollandia, Amstelveen Hospital, Amsterdam Hospital, az Európai Szexuális Medicina Társaság tagja
“A betegek sem a kezelés alatt, sem utána nem tapasztaltak semmilyen kellemetlenséget. A kezelés fájdalommentes és ártalmatlan, nincs ismert mellékhatása. Ami számomra még érdekesebb és meglepő, hogy a kezelés hatása már az első alkalmak után jelentkezik. Több, mint a betegek fele már a harmadik alkalom után észlel javulást. Egyes betegek pedig már a második kezelés után észlelték a javulást.”
Natalio Cruz MD, Spanyolország, Clínica de Fátima, Sevilla España, az Európai Szexuális Medicina Társaság tagja
Dr. Antonio Martin Morales
“Le vagyok nyűgözve az LI-ESWT és a RENOVA közös eredményeitől. Egy hónapon keresztül kísértük figyelemmel 16 páciens sorsát, akik már befejezték a kezelést. 14 páciensnél a 16-ból a kezelés hatása megmutatkozott. A betegek 87,5%-a meg van győződve róla, hogy eredményes volt a kezelés. Így minden egyes alkalommal, amikor ezt a kezelést ajánlom, nagyobb bizalommal teszem azt.”
Dr. Antonio Martin Morales, Spanyolország, Urologiai Intézet Malaga,Spanyolország
Tovább: Ingyenes telefonos EDSWT konzultáció

Bejelentkezés

Az IntimKlinika rendelője az Istenhegyi Magánklinikán található, a kezelések és az azt megelőző szakorvosi konzultáció itt zajlanak.

1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B.

A bejelentkezéshez telefonos időpontegyeztetés szükséges, kérjük hívjon bennünket az alábbi számunkon, vagy kérjen visszahívást az űrlap kitöltésével!

+36 1 224 5424