Gyakran Ismételt Kérdések

3 éve használják ezt az új módszert szerte a világon és a betegek nagy többségénél a mai napig tart az észlelt javulás az erekció esetében. Az eljárást 6 – 12 hónapon belül meg lehet ismételni. A kezelés hatékonysága nagy mértékben függ a páciens életmódjától. Nem véletlenül mondják, hogy a jól működő erekció a férfiak egészségét tükrözi.
A kezelés teljesen fájdalommentes és kényelmes. Nézze meg a videót»
Nincs szükség érzéstelenítésre, mivel a kezelés teljesen fájdalommentes.
A kezelés időtartama 1 hónap. Mindössze 4 kezelés, hetente 1 alkalommal, alkalmanként kb. 30 perc. A kezelés fájdalommentes és kényelmes.
A kezelés előtt szedett orvosságokat a kezelés folyamán is lehet szedni. Azonban az erekciót elősegítő gyógyszerek szedése tilos nitrátokkal vagy nitrát származékokkal (általában isochémiás szívbetegségek gyógyítására szolgálnak) történő kezelések során. A kezelés alkalmazható a szívelégtelenségeket gyógyít gyógyszerek használata mellett is.
A lineáris lökéshullámoknál nincsenek semmilyen mellékhatások, a gyógyszerektől eltérően.
Ez az egyetlen készülék, amely egy 70 mm hosszú mezőt hoz létre. Ezzel van biztosítva az alacsony energiájú lökéshullám hatása a pénisz egész hosszára, ami jelentősen növeli a kezelés sikerességét.
A lökéshullámok használata során új erek alakulnak ki és így javítja a vérkeringést. A lökéshullámok az erektális diszfunkciót a vaszkuláris károsodás alapján gyógyítják, ami a betegek többségénél előfordul. Az erek ugyanis sérülnek a cukorbetegség, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, metabolikus szindróma, koszorúér-betegségek jelenlétekor, valamint az egyre növekvő korral. A lökéshullámok teljesen megszüntetik a merevedési zavarokat, és ha esetleg mégsem, csökkentik a szükséges gyógyszerek adagolását.
A merevedési zavarok javítására szolgáló gyógyszerek nem szedhetők nitrátokkal vagy nitrát származékokkal (általában isochémiás szívbetegségek gyógyítására szolgálnak) történő kezelések során, ami az LSWT esetében nem okoz gondot. A leggyakoribb ellenvetés a betegek körében a az ED tablettás kezelés ellen az, hogy tervezni kell a szexuális aktust, mivel a gyógyszerek hatása viszonylag rövid idejű, mindössze néhány óra és korlátozzák az alkohol- és táplálékfelvételt. Az LSWT lehetővé teszi, hogy a páciens akkor éljen szexuális életet, amikor épp szeretne, mindenféle korlátozó előkészületek és a gyógyszerek hatásának kivárása nélkül.
A beteg nem egy olyan gyógyszert szeretne, amely hatékony és biztonságos, hanem egy olyan gyógyszert, amely helyreállítja rendes szexuális életét, ami lehetővé teszi a spontán intimitást partnerével, bármikor is jöjjön el az ideje, mindenféle megterhelő tervezések nélkül. Segítünk azokon a férfiakon, akik vágynak az merevedési funkció javítására, amely a nemi szerv korlátozott vérellátásnak az eredménye. Ez a kezelés alkalmas a megelőzésre is, mivel javítja a péniszben található szövetek vérkeringését.
Az összes adat az Ön állapotának legalaposabb kezdeti értékelésére és a kezelési lehetőségek megállapítására szolgál. Teljes diszkréciót és anonimitást biztosítunk. Ezen adatokhoz csak az adott orvosnak, nővéreknek vagy szakképzett dolgozóinknak van hozzáférése, őket azonban köti az orvosi titoktartás. Az Ön által megadott adatok az egészségügyi adatok törvény által előírt védelmét élvezik, tiszteletben tartva az alkotmányos jogot a magánélethez, valamint az emberi méltósághoz. További törvényi kötelezettség vonatkozik az adatok jogosulatlan gyűjtése, nyilvánosságra hozatala vagy egyéb jogtalan felhasználása megakadályozására.
Amennyiben nem találta meg honlapunkon az Ön számára fontos és szükséges információkat, nagyon szívesen állunk rendelkezésére e-mailben vagy telefonon, ill. ha szándékában áll részt venni az ESWT terápián, jöjjön el a kezelést megelőző ingyenes szakorvosi konzultációnkra, melyen minden felmerülő kérdésére választ kaphat.

„Két évvel ezelőtt kezdődtek a panaszaim. A legutóbbi egy év során már egyáltalán nem voltam képes erekcióra. A Renova EDSWT kezelés után hamarosan visszatértek a reggeli erekcióim, és 3-4 hónap alatt figyelemre méltó módon javult a teljesítményem.”