A női intim területek egészsége, szépsége rendkívül érzékeny téma nemcsak az idősebbek, de gyakran a fiatalabbak körében is. És nemcsak maga a téma érzékeny, hanem az a terület is, amiről szó van, azaz a hüvely és a külső nemi szervek.

Forradalmian új, nem-sebészeti lézerterápia a nőgyógyászati lézeres gyógyításban

A korral vagy a szülés következményeként ugyanis a hüvelyfalban, a medencefenék izmaiban, a kisajkak és a hüvelybemenet hámjában bekövetkező változások stressz inkontinenciához, tágult hüvelyhez, hüvelyszárazsághoz, és zavaró változásokhoz vezethet a külső nemi szerveken. És ezek szó szerint érzékenyen érintik a hölgyek jelentős részét. Bemutatunk nektek egy forradalmi újítást, mellyel kíméletesen, mégis hatékonyan orvosolhatók a problémák ezeken az érzékeny területeken is.

Innovatív lézerfejlesztés a FOTONA-tól

Az idén 55 éves FOTONA cég élen jár az innovatív lézer-alkalmazások kifejlesztésében. Számos más sebészeti – széndioxid (CO2), Nodímium YAG és hagyományos Erbium YAG- lézer gyártót megelőzve, elsőként mutatta be az általa kifejlesztett nem-sebészeti, azaz vágás és hámsérülés nélküli (minimálisan invazív, nem-ablatív) FotonaSmooth® Er:YAG lézeres technológiát. A FotonaSmooth® Er:YAG lézeres technológia a sebészeti lézerekhez képest kíméletesebben és mégis hatékonyan oldja meg  a hüvely szűkítését (IntimaLase®), az enyhe és középsúlyos stressz inkontinencia terápiáját (IncontiLase®), a hüvelyszárazság kezelését (RenovaLase®), és a külső nemi szervek visszafiatalítását.

Az alábbi ábrán a FOTONA lézertechnológia nőgyógyászati felhasználási területei láthatók:

Lézertechnológiák nőgyógyászati felhasználási területei

Egy olyan új módszer, amivel biztosra mehetsz

A FOTONA SMOOTH® Er:YAG technológiája egy olyan egyedi lézerrendszer, amellyel a kezelőorvos a kezelési paramétereket – a vágás mértéke és/vagy a szövet mélységi átmelegedése – a terápiás célnak megfelelően képes kombinálni.  A technológia felületi roncsolás, azaz hámsérülés és hegképződés nélküli, mélységi hő hatással bír, ezáltal stimulálja a kollagén újrarendeződést és a kollagén-szintézist a hüvelyfal és a külső nemi szervek szövetében, és a medencefenék kollagéndús izmaiban.

Fotona működési mechanizmus

A SMOOTH® technológia: nincs vágás, nincs heg

A különösen érzékeny intim területek öregedését eddig csak műtéttel, vagy lézersebészettel, azaz CO2 és hagyományos Er:YAG lézerekkel tudták kezelni. Azonban az egyedülálló FotonaSmooth® technológia, vágás és hámsérülés nélkül képes a kollagén-újrarendeződést és az újabb kollagénrostok képződését lehetővé tenni, úgy, hogy ellenőrzött és optimális hőeloszlást hoz létre a szöveten belül a hüvelyfal nyálkahártyára közvetített lézerimpulzusok gyors egymásutánjával. Ezáltal a kezelt szövet feszessége és rugalmassága általános javulásnak indul, így elérhető az intim területek felfrissítése, visszafiatalítása anélkül, hogy műtétre lenne szükség. Már két kezeléssel biztosítható a teljes értékű szexuális élet, magabiztos, felszabadult lelkiállapot, hormonmentesen megszüntethető a fájdalmas hüvelyszárazság, a vizeletcsepegés.

Eredeti szabadalom és meggyőző kutatási eredmények

A FOTONA cég a világ vezető intézeteivel és nőgyógyászaival karöltve dolgozta ki és tesztelte ezt a hatékony, de vágás, vérzés, hegesedés nélküli, fájdalommentes kezelést. A több tízezer kezelt páciens és a számtalan klinikai kipróbálás bizonyítja azt, hogy egy biztonságos, gyors és fájdalommentes kezelésről van szó. Az IntimaLase®-lézeres hüvelyszűkítő terápiával az igénybevevő páciensek 97%-a elégedett, az IncontiLase®-lézeres inkontinencia kezelésről a páciensek 94%-a számolt be jelentős javulásról. Ráadásul ez az egyetlen lézerrendszer a nőgyógyászatban, amely meggyőző kutatási eredményekkel rendelkezik.

IncontiLase eredmények

Ha nincs időd a betegségre

Ez az intim lézeres kezelés metszés- és gyakorlatilag fájdalommentes, vágás, vérzés és varrat, az egyetlen hámsérülés nélküli (non-ablatív), azaz hegmentes eljárás. Ezért a gyógyulási idő rendkívül rövid, és nincs szükség fájdalomcsillapításra vagy antibiotikum kezelésre sem. Nincs külön műtéti előkészület, altatás, utógondozás kórházi bennfekvéssel, táppénzzel. Gyakorlatilag a beavatkozás után azonnal folytatható a mindennapi élet. Hatásos, biztonságos és kényelmes, melyet klinikai kipróbálások eredményei is alátámasztanak.

A Fotona intimlézeres kezelések elérhetők klinikánkon. További részletekért kattintson ide»

Forrás: Intima.hu